Rittal

Od osnivanja 1961. godine Rittal se neprestano razvijao u vodećeg svjetskog ponuđača rasklopnih ormara, razdiobe struje, klimatizacije, IT-infrastrukture te softvera i usluga.

Danas „Rittal – The System.” nudi savršeno usklađenu platformu sustava. Ta platforma ujedinjuje inovativne proizvode, inženjerska rješenja za budućnost i servis diljem svijeta za razne zahtjeve. I to sve u najrazličitijim strukama – od izrade strojeva i postrojenja preko automobilske industrije pa sve do informacijske tehnologije. Ta je platforma dopunjena opsežnim softverskim alatima i uslugom diljem svijeta i čime je stvorena dodatna vrijednost za kupce i korisnike.

10.000 zaposlenika u Rittalu proizvode i razvijaju Rittal – The System., a dodatni potencijal pruža sinergija sa sestrinskim trgovačkim društvom Eplan, vodećim proizvođačem softvera za inženjerska rješenja koja obuhvaćaju više disciplina. Platforma sustava „Rittal – The System.” jest rasklopni ormar TS 8 koji se može primijeniti i kao IT-rack-ormar. Uz to Rittalova ponuda obuhvaća velik broj tipova kućišta – od malog kućišta preko kompaktnih rasklopnih ormara do kompletnih sustava ormara.

U području razdiobe struje „Rittal – The System.” sa sustavom rasklopnih postrojenja Ri4Power i sustavom za razdiobu struje RiLine nudi sigurnu opskrbu energijom za gotovo sve slučajeve primjene.

Također, Rittalova klimatizacijska rješenja brinu se o učinkovitom odvođenju gubitka topline korištenih komponenti. Paleta naših proizvoda pritom seže od usavršenih ventilatora s filtrom za industrijske ormare do promišljenih rashladnih koncepata za IT-infrastrukturu.

Bilo u mikro računskom centru ili kao samostalno rješenje za srednje veličine ili kao kompletan računski centar: za IT-infrastrukture Rittal nudi koncepte i proizvode svih redova veličine.

Zahvaljujući modularnom principu slaganja „Rittal – The System.” nudi gotovo beskonačan broj primjena. I to sve na jednom mjestu.