O nama

O nama

Prodaja elektromaterijala je samo jedan dio.

Usmjereni na sudjelovanje kod projektiranja, izrade tehničkih rješenja, proizvodnje, montaže i puštanja u rad elektroenergetskih postrojenja i objekata.

Izborom najkvalitetnije opreme renomiranih proizvođača te stalnim stručnim sudjelovanjem tijekom proizvodnje i montaže gotovih proizvoda u postrojenjima i objektima, osiguravamo sigurnost postrojenja, visoku razinu isplativosti ulaganja i u konačnici zadovoljstvo kupca odnosno investitora.

Svjesni smo energije i njene vrijednosti te potrebe za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje zato sve naše aktivnosti odrađujemo na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš. 

Najznačajniji partneri u čije proizvode vjerujemo

Vrhunska elektrooprema

Najkompletniija ponuda

Rezultat je to ojačavanja tvrtkinih ljudskih resursa, što novim zapošljavanjima, što razvojem i educiranjem postojećih djelatnika kao i zaokreta  u prodajnom asortimanu koji se odnosi na nekoliko glavnih dobavljača, odabranih po principu kvalitete, zaokruženosti ponude i snage samog branda.

Tijekom godina Nabla Slavonija se vezala uz snažne renomirane marke iz sektora te danas donosi najkompletniju ponudu vrhunske elektroopreme na našem tržištu.

01

Konkurentne cijene

Konkurentne cijene koje osiguravaju izvrsnu vrijednost za vaš novac, omogućujući vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga bez kompromisa.

02

Podrška partnerima

Pružamo sveobuhvatnu podršku partnerima, osiguravajući kontinuiranu pomoć i savjetovanje kroz sve faze projekta za uspješan završetak i zadovoljstvo svih uključenih strana.

03

Brzo i stručno savjetovanje

Brzo i stručno savjetovanje koje omogućuje efikasno rješavanje svih tehničkih i projektnih izazova, osiguravajući optimalna rješenja za naše klijente.

04

Poštivanje rokova

Poštivanje rokova je ključno za nas te se trudimo ispuniti sve dogovorene termine kako bi osigurali zadovoljstvo naših klijenata.

Po čemu smo posebni?

20+ godina na tržištu

Tvrtka Nabla Slavonija d.o.o. posluje  na cijelom tržištu RH te u posljednje dvije godine bilježi značajni rast prihoda te širenje tržišta. Rast prihoda najviše treba zahvaliti širenju svoje  ponude na usluge projektiranja i  inženjeringa radi kojeg se Nabla Slavonija uspjela vezati za neke uspješne projekte većih materijalnih i referentnih vrijednosti.

godina iskustva
0 +

Naša vizija

Naša vizija je postati poslovni partner OD POVJERENJA, koji je standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti – našim kupcima PRVI IZVOR, zaposlenima POŽELJAN POSLODAVAC, našim korisnicima NEZAMJENJIV I POUZDAN PARNER I DRUŠTVENO ODGOVORNA TVRTKA. Istovremeno kontinuiranim razvojem novih usluga i proizvoda, edukacijom zaposlenika želimo učvrstiti svoju poziciju na tržištu jednako kao i osvojiti nova te tako pridonijeti značajnijem razvoju domaćeg i i regionalnog tržišta. Viskokokvalitetni proizvodi, tehnička kompetentnost i zadovoljstvo naših klijenata kod nas su uvijek na prvom mjestu.

Naša misija

Svjesni smo kako je naš uspjeh ovisan o uspjehu naših klijenata te nam je osnovna misija prepoznati i zadovoljiti njihove potrebe i pružiti im kvalitetnu i svestranu podršku te prava rješenja za njihovo povećanje operativne učinkovitosti i pouzdanosti uz istodobno smanjenje troška energije te negativnog utjecaja na okoliš. Tim primjerom poticati okolinu na inovacije i visoke zahtjeve kvalitete. Cilj nam je stvoriti kvalitetnu i inovativnu okolinu, dinamičnu i poticajnu atmosferu u kojoj vrijedni i talentirani pojedinci mogu dati svoj maksimum te tako djelovati na širem području. Energija je središte našeg djelovanja. Stoga smo svjesni njene vrijednosti i potrebe za njenim učinkovitim i održivim načinom proizvodnje i potrošnje. Zato sve naše aktivnosti odrađujemo na održiv način, uz smanjivanje negativnog utjecaja na okoliš.