Codefon digitalni sustavi

Codefon je marka koja pokriva grupu proizvoda vezanih uz sustave audio portafonije.

Sustav odlično ispunjava sve potrebe naprednih korisnika portafona. Kroz različite kriterije kupaca, od velike važnosti pokazala se potreba za prilagodbom sustava pojedinim korisnicima, a Codafon digitalni sustav, iz distributerske mreže Nabla Slavonije, nudi različita rješenja i zadovoljava sve potrebe tržišta.

Neke od primjedbi korisnika raznih drugih sustava portafonije odnosile su se na glomaznu vanjsku jedinicu koja bi na objektu zauzimala previše prostora, nepregledan prikaz prezimena, česte mehaničke kvarove, čestu zvonjavu na svim zvonima, kratko trajanje slobodnog ulaska za stanare (posebice stanare starije životne dobi) te veliki trošak potrebnih žica za ugradnju. Također, korisnici se često žale dugotrajno otklanjanje kvarova, te problematiku ugradnje kod više ulaza u zgradu, a i nerijetko se pojavio problem nepotrebnog zauzimanja prostora uređaja za distribuciju u ormarima distribucije električne energije.

Sve to potaklo nas je da Hrvatskom tržištu ponudimo kvalitetnije rješenje u vidu CODEFON sustava audio portafonije.

Vanjska jedinica Codefon izvedena je u kompaktnom kućištu malih dimenzija. Izvedena je tehnologijom mikročipova, preprogramirana i ispitana prije puštanja na tržište. Osnovne postavke su unaprijed podešene i mogu se, nakon spajanja sustava, podešavati prema željama i

potrebama stanara. Codefon sustav omogućuje spajanje do 255 stanova jednom paricom. Odabir stana kojem treba pozvoniti pojednostavljen je te se ostvaruje dodirom na numeričkoj tipkovnici. Broj je pridodan prezimenu na prozirnom panelu ispod kojeg je automatski senzor svjetla koji se pali po potrebi. Prezimena su tako vidljiva u svim situacijama i jednostavnije se pronalaze od strane korisnika.

Sustav pristupa pojedinačni svakom korisniku. Uz pomoć šifre, programiranog privjeska ili kartice moguće je otvoriti električnu bravu čak i kada vam ključevi nisu dostupni. Proširenje sustava može se jednostavno ostvariti dodavanjem još jedne vanjske jedinice. Iz svega navedenog jasno je kako su Codefon sustavi audio portafonije, po odnosu cijene i dobivenih osobina, najbolje rješenje na tržištu.

Codefon digitalne centrale sada dolaze u novom dizajnu, a odlikuju ih sljedeće tehničke osobine: